Synopsissen Star Wars Resistance-afleveringen onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Synopsissen Star Wars Resistance-afleveringen onthuld

Disney Channel heeft vandaag een handvol synopsissen van afleveringen onthuld van de nieuwe animatieserie Star Wars: Resistance. De serie zal de gaten gaan vullen die waren ontstaan zijn tussen de klassieke Star Wars en de vervolgtrilogie. De serie zal veel bekende gastrollen bevatten, zoals Oscar Isaac, die zijn rol als Poe Dameron weer zal oppakken, en Elijah Wood (Sin City).

De eerste aflevering van de animatie serie heet The Recruit: Part 1. De aflevering gaat over X-Wing-piloot Kazuda Xiono die wordt gerekruteerd voor het verzet, maar boven water komt wanneer Poe Dameron hem toewijst aan een tankstation om de Eerste Orde te bespioneren. Dan, nadat Kaz opschept dat hij de beste piloot is, wordt hij gedwongen om deel te nemen aan een gevaarlijke luchtrace. De lijst met andere synopsissen zijn hier te vinden.

Lucasfilm Animatie-veteraan Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) heeft de serie gecreëerd. Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Justin Ridge (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) en Brandon Auman (Teenage Mutant Ninja Turtles) zijn de uitvoerende producenten. Amy Beth Christenson (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) is de art director van de serie.

Er zijn veel bekende mensen die hun stem zullen lenen aan de serie. Enkele mensen die de stemmen gaan inspreken voor de animatieserie zijn Christopher Sean (Days of Our Lives) als Kazudo Xiono, Suzie McGrath (East Enders) als Tam Ryvora, Scott Lawrence (Legion) als Jarek Yeager, Jim Rash (Community) en Bobby Moynihan (Ducktales) als Flix en Orka. Daarnaast zullen Gwendoline Christie (Game of Thrones) te horen zijn als Captain Phasma en Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time) als Generaal Leia Organa.

De eerste aflevering van Star Wars Resistance zal vanaf 7 oktober te zien zijn op Disney Channel.