Surviving Mars krijgt een gratis content-update van Paradox

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Surviving Mars krijgt een gratis content-update van Paradox

Surviving Mars kwam begin dit jaar uit en gaf ons de kans om een nieuw leven te beginnen op de planeet Mars. Zeker bij de eerste pogingen eindigde dit niet in een florerende kolonie, maar een groepje creperende kolonisten. Voor iedereen die ook bij de tweede, derde of zelfs vierde poging niet veel meer overhield dan een hoop rood zand, is er goed game nieuws.

Paradox Interactive heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Surviving Mars, waarin het een nieuwe modus heeft toegevoegd. De Da Vinci-update voegt een gelijknamige modus toe waarin spelers meer geld, resources en mogelijkheden hebben om de ideale kolonie te bouwen. In deze creative mode begin je met veel meer funding, gaan gebouwen niet kapot als je ze niet onderhoudt en gaat het verkennen een stuk sneller. Ook worden je kolonisten minder snel ziek.

De nieuwe modus moet ervoor zorgen dat je ook relaxt een kolonie kunt bouwen als je dat wilt. In tegenstelling tot de originele modi in de game, want daar werd je als speler tot het uiterste gedreven om je kolonie levendig te houden en uit te breiden. De update is sinds gisteren live voor de pc-versie. Paradox heeft aangegeven dat de patch ook snel naar de consoleversie van de game komt.

Voor de volledige patch notes kun je hier terecht. Benieuwd naar wat wij van de game vonden? Lees dan onze review.