Supernatural seizoen 14 trailer gereleased

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Supernatural seizoen 14 trailer gereleased

The CW Television Network heeft afgelopen donderdag de trailer van het veertiende seizoen van Supernatural gereleased. De serie over de twee broers Sam en Dean die jagen op bovennatuurlijke, kwade wezens kwam in het dertiende seizoen tot een heftig einde toen Dean toegaf aan de kwaadaardige aartsengel Michael en hem zijn lichaam over liet nemen. In de trailer is te zien wat de aartsengel Michael doet nu hij de controle heeft over het lichaam van Dean Winchester.

Supernatural gaat over de twee broers Sam (Jared Padalecki) en Dean Winchester (Jensen Ackles). Samen jagen zij op bovennatuurlijke, kwaadaardige wezens die een gevaar zijn voor de wereld. In vorige seizoenen versloegen ze als de yellow-eyed demon die hun moeder vermoordde. Ze wonnen de gevechten met de Knights of Hell en ze ontsnapten meerdere keren aan de dood. Dean ontsnapte maar liefst 111 keer aan de dood.

Het onderstaande bericht kan spoilers bevatten

In het dertiende seizoen kwam een langverwachte voorspelling (die al sinds seizoen één over de serie hing) uit. Er was namelijk voorspeld dat de gebroeders Winchester bestemd waren voor iets groots: een enorm gevecht. Sam was voorbestemd om overgenomen te worden, in de serie wordt dit een vessel genoemd, door de duivel Lucifer (Mark Pellegrino). Dean was voorbestemd om de vessel te worden van de aartsengel Michael. Sam werd overgenomen door Lucifer in seizoen vijf. Dean wordt in dat seizoen niet de vessel van Michael en het gevecht tussen de twee blijft uit.

Aan het einde van het dertiende seizoen maakt Dean een deal met Michael. Michael mag zijn lichaam overnemen om Lucifer te verslaan, maar Dean wil wel de leiding blijven houden. Michael gaat akkoord en kan Dean’s lichaam overnemen. Nu Michael in de Dean’s vessel zit, is hij sterker dan ooit en verslaat Lucifer. Alleen neemt Michael na het gevecht de leiding over, waardoor Dean niets meer kan doen. Sam ziet zijn broer die bezeten is door de aartsengel weggaan en kan hem niet tegenhouden.

In het nieuwe seizoen moeten Sam en de engel Castiel (Misha Collins) een manier bedenken om Dean te redden. Ondertussen probeert Jack te leven zonder zijn krachten nadat zijn vader Lucifer die van hem gestolen heeft. Het veertiende seizoen zal weer voor flink wat bovennatuurlijk obstakels gaan zorgen voor de broers. Het is allemaal te zien in het nieuwe seizoen dat vanaf donderdag 11 oktober te zien zal zijn op The CW.

https://www.youtube.com/watch?v=XbUcrJybPs4