Super Smash Bros. Ultimate bevat alle vechters uit de serie

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Super Smash Bros. Ultimate bevat alle vechters uit de serie

Een van de games die we sowieso verwachtten op Nintendo’s E3-persconferentie is Super Smash Bros. Ultimate. De grote vraag is natuurlijk welke Nintendo-personages er ditmaal in de game zullen zitten. Het antwoord van Nintendo: alle personages!

Super Smash Bros. Ultimate bevat alle personages die ooit in een Super Smash Bros.-game hebben gezeten. Dat betekent dat er al met al meer dan 60 verschillende personages in de game zullen zitten. Naast alle bekende gezichten maken onder meer drie verschillende versies van Link, Solid Snake, Bayonetta en Ryu hun comeback in de serie.

https://www.youtube.com/watch?v=h3ORhTecN1g

Naast de oude bekenden zijn er ook een aantal nieuwe gezichten. Zo maken ook Inking Girl uit Splatoon en Ridley uit Metroid Prime deel uit van het gigantische roster aan personages. Bovendien bevat de game ook een aantal nieuwe stages. Zo zullen er onder andere stages uit Splatoon en The Legend of Zelda: Breath of the Wild deel uitmaken van de game.

Naast alle personages kondigde Nintendo ook aan dat er speciaal voor Super Smash Bros. Ultimate een GameCube-controller voor de Switch aankomt. Veel fans vinden de game toch het prettigst om te spelen met deze controller en daar geeft Nintendo bij deze gehoor aan.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar vanaf 7 december 2018.