Super Smash Bros. U geeft je een kerstcadeau

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Super Smash Bros. U geeft je een kerstcadeau

Welke versie van Pokémon, Let’s Go! hebben jullie in huis gehaald? Het antwoord op deze vraag is erg belangrijk als je Super Smash Bros. Ultimate aanschaft op 7 december. Over vier dagen kunnen spelers die ook Pokémon: Let’s Go, Eevee! of Pikachu! in huis hebben gehaald namelijk een kerstcadeau krijgen in Super Smash Bros. Ultimate. Afhankelijk van je Pokémon: Let’s Go-versie en de opgeslagen data hiervan krijg je Pikachu of Eevee als extra personage.

Iedereen die een opgeslagen spel van ofwel Pokémon, Let’s Go! Eevee of Pikachu! op zijn Switch heeft staan, kan een van de twee Pokémon in Super Smash Bros. Ultimate krijgen. Anderen die ook graag een van deze twee Pokémon als personage willen, vallen gelukkig niet buiten de boot. Zij moeten een aantal uitdagingen voltooien en krijgen dan als beloning een van deze twee Pokémon. Wat deze uitdagingen zijn, ontdekken fans in de game zelf.

Zowel Pikachu als Eevee zijn ondersteunende personages. Als je voor de elektrische Pokémon koos, zullen je aanval en snelheid een boost krijgen. Koos je echter voor Eevee, dan ben je sterker in de aanval, de verdediging en de snelheid. Dit alles krijg je wanneer Eevee genoten heeft van een fikse maaltijd. Beide Pokémon kunnen vanaf 7 december of na de release geclaimd worden.

Lees onze hands-on van Super Smash Bros. Ultimate voor meer informatie over deze game. Meer weten over Pokémon: Let’s Go, Eevee! of Pikachu!? Check dan zeker onze review hiervan.