Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt naar het Westen

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt naar het Westen

Eerder werd onthuld dat Super Dragon Ball Heroes: World Mission op 4 april gaat verschijnen in Japan. Vandaag heeft Bandai Namco Entertainment onthuld dat de game ook in Europa verschijnt. De game is kort na de release in Japan verkrijgbaar. 

Tijdens een livestream werd eerder onthuld dat Bandai Namco werkt aan een nieuwe DBZ-game. Na enkele teasers werd in december 2018 onthuld dat Super Dragon Ball Heroes: World Mission op 4 april verschijnt in Japan. De game verschijnt op de Nintendo Switch en pc. Vandaag maakte de studio bekend dat we de game op 5 april kunnen verwachten in Europa.

In deze nieuwe game wordt het verhaal uit Dragon Ball Xenoverse verder gezet. Time Patroller Trunks en de Supreme Kai of Time moeten opnieuw afrekenen met een heleboel nieuwe personages. Verwacht echter niet een soortgelijke game, want deze nieuwe titel wordt bestempeld als een strategy card game.

Super Dragon Ball Heroes is vanaf 5 april 2019 beschikbaar op de Nintendo Switch en pc. Degene die een algemene indruk willen krijgen van de game kunnen onderstaande trailer eens bekijken.