Super Bomberman R nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Super Bomberman R nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Ontwikkelaar Konami heeft bekendgemaakt dat vanaf vandaag Super Bomberman R te spelen is op de Nintendo Switch. Alle vertrouwde elementen uit de Bomberman-games zullen terugkeren naar de nieuwste versie. Daarnaast worden er ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd.

In Super Bomberman R moeten spelers hun Bomberman door een doolhof begeleiden en gebruikmaken van bommen om nieuwe wegen te openen en vijanden uit te schakelen. Een aantal power-ups zijn verstopt in het doolhof en kunnen je explosies groter maken of je Bomberman sneller maken. Naast de standaard elementen kunnen spelers nu ook in de speciale in-game winkel Gems inleveren om zo accessoires, speciale bommen en nieuwe omgevingen te kopen.

Na een tijdje kunnen spelers verschillende vaardigheden gebruiken om hun vijanden nog beter uit te schakelen. Dit is vooral handig in de zogeheten Battle Mode waarin acht spelers tegelijkertijd tegen elkaar kunnen vechten. Daarnaast is er nog een Story Mode met vijf verschillende werelden en vijftig levels waarin je solo of co-op de vijand kan verslaan.

Super Bomberman R is vanaf vandaag exclusief voor de Nintendo Switch verkrijgbaar.