Super Bomberman R naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Super Bomberman R naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

Het succes van de Nintendo Switch heeft er het afgelopen jaar voor gezorgd dat de console veel third party titels aan heeft weten te trekken. Super Bomberman R bewandelt de omgekeerde weg. De voormalig exclusieve Switch-titel maakt deze zomer namelijk de overstap naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Super Bomberman R was één van de launch titels voor de Nintendo Switch, toen deze op 3 maart 2017 lanceerde. Sinds die tijd was de game exclusief speelbaar op de Nintendo Switch, maar daar komt nu verandering in. Super Bomberman R komt namelijk op 13 juni uit voor de pc en op 14 juni voor PlayStation 4 en Xbox One.

Ieder systeem waarop de game uitkomt, krijgt een exclusieve, speciale personage. Zo kunnen PlayStation-bezitters Bomberman spelen met een Ratchet & Clank-bomber, kunnen Xbox One-spelers gaan bombarderen met Halo’s Master Chief en kunnen pc-gamers aan de slag met een P-body-bomber uit Portal. Daarnaast ontvangt iedereen die de game pre-ordert de personages Golden Vic Viper Bomber en Eight Shiny Bomberman.