Sub-Zero komt in juli Injustice 2 bevriezen

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Sub-Zero komt in juli Injustice 2 bevriezen

In mei kregen we al te horen dat we Mortal Kombats Sub-Zero als een DLC-karakter in Injustice 2 konden verwachten. De precieze data hiervoor was tot nu toe echter onbekend. Ed Boon heeft nu via Twitter bekendgemaakt dat we vanaf 11 juli kunnen beginnen met het bevriezen van superhelden- en schurken.

Sub-Zero is het derde personage dat als DLC aan Injustice 2 wordt toegevoegd. Deze maand kon je Red Hood aanschaffen en de maand daarvoor Darkseid, die ook als pre-order bonus beschikbaar was. Later dit jaar, waarschijnlijk in augustus, komt Starfire er ook bij. Gamers die de Deluxe of Ultimate editions gekocht hebben, krijgen deze personages sowieso. Anders moet je ze aanschaffen voor €5,99 per stuk.

Hoe Sub-Zero nou eigenlijk in Injustice 2 past, is nog ietwat onduidelijk. Hij is uiteindelijk het eerste karakter dat van buiten het DC Universum komt. Mogelijk zal het gewoon bij een grappige cross-over blijven. Tijdens de E3 dit jaar kregen we trouwens alvast wat beeldmateriaal van Sub-Zero in actie te zien. Dit bevat echter niets bijzonders als je een beetje bekend bent met het personage uit Mortal Kombat. Vanaf 11 juli kunnen we dus aan de slag gaan met het stukslaan van onze bevroren vijanden.