‘Street Fighter V komt alleen naar PC en PS4’

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
‘Street Fighter V komt alleen naar PC en PS4’

Update 6-12: Tijdens de PlayStation Experience hebben Sony en Capcom de game alsnog bevestigd. Zoals gisteren al duidelijk werd zal de game exclusief voor de PlayStation 4 en PC verschijnen en zal de game cross-play tussen de platformen ondersteunen. Volgens Sony’s Adam Boyes zal de PlayStation 4 de enige console zijn waar de game op verschijnt. Bekijk de eerste trailer van de game hierboven.

Origineel bericht: Uren voor de start van de Video Game Awards 2014 lijkt de eerste grote onthulling al een feit: het vijfde deel in de Street Fighter serie. In een trailer die vandaag verscheen wordt de game onthuld, al lijkt dit niet helemaal de bedoeling te zijn geweest.

In een video die vandaag online verscheen zagen we hoe beelden van zowel oudere Street Fighter-games als meer recente werden getoond. De trailer sloot af met een logo voor Street Fighter V, met de boodschap dat de game alleen naar de PlayStation 4 en de PC zou komen. Kort daarna verdween de trailer weer, wat doet vermoeden dat het niet de bedoeling was dat de video online moest komen.

Het is opvallend dat de game exclusief voor de PC en de PlayStation 4 zou zijn, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat de game in een later stadium alsnog naar de Xbox One komt. Waarschijnlijk horen we later vandaag tijdens de Video Game Awards, welke live uitgezonden zullen worden vannacht, 02:00 Nederlandse tijd.