Sterling Archer wordt rockster in Rock Band 4

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Sterling Archer wordt rockster in Rock Band 4

Harmonix is nog steeds druk bezig met Rock Band 4, aangezien er nog regelmatig updates voor de game verschijnen. De maart-update is echter een stuk opvallender: deze geeft Sterling Archer van de geanimeerde serie Archer een kans om rockster te zijn op het podium.

Het lijkt van buitenaf misschien een keuze die niet helemaal logisch is, maar de beredenering is dat wel als we het PlayStation Blog mogen geloven. Zij hadden namelijk twee woorden voor ons: Danger Zone! Dit nummer van Kenny Loggins maakt zijn opwachting in de update van maart en het bedrijf dacht meteen aan Archer om de animatie vorm te geven. Archer is namelijk een enorme fan van het nummer, zo wordt duidelijk wanneer je de serie bekijkt.

De volgende stap was het benaderen van de eigenaren van de serie, FXX en Floyd County Productions. De bedrijven waren direct dolenthousiast en een samenwerking was geboren. Archer past niet helemaal in het stijltje van Rock Band 4, dus is er speciaal voor hem een andere manier van vormgeving gehanteerd. Of dat gelukt is, mag je zelf bepalen met behulp van bovenstaande trailer.