Stem op Prop Hunt of Slasher in Call of Duty: Modern Warfare

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Stem op Prop Hunt of Slasher in Call of Duty: Modern Warfare

Tijdens de Days of Summer kunnen spelers in Call of Duty: Modern Warfare Remastered zich vermaken met onder andere de tijdige modi Prop Hunt of Slasher. Nu heeft Raven Software een tweet gepost waarin de ontwikkelaar gamers oproept om op hun favoriete modus te stemmen. De modus met de meeste retweets komt uiteindelijk permanent in de game terecht, dus retweeten maar!

Prop Hunt doet denken aan een populaire modus uit Garry’s Mod. Hierin kies je of je als prop wilt spelen, of als prop hunter. Besluit je om een prop te worden, dan moet je je proberen te verstoppen van de prop hunters. Prop hunters daarentegen moeten natuurlijk de props vinden. In Call of Duty: Modern Warfare Remastered spelen teams om de beurt als prop of als jager. Props krijgen eerst dertig secondes de tijd om zich te verstoppen, waarna de jagers op pad mogen. Elke ronde duurt hierbij vier minuten.

In Slasher daarentegen wordt een willekeurige speler de Slasher en moeten de anderen zich van deze zombie-achtige verstoppen. Pas wanneer er nog één speler leeft, kan deze een poging wagen om de Slasher te doden. In tegenstelling tot de Infected modus, mogen verslagen spelers niet als zombies aan de slag en kunnen alleen toeschouwen. Spelers die nog leven, krijgen voor elke tien overleefde secondes, of wanneer een andere teamgenoot sterft, honderd XP.

Volgens Raven Software wint Prop Hunt momenteel, maar als men kijkt naar hoe lang spelers er al naar vragen, is dat eigenlijk geen verrassing. De ‘stembus’ blijft tot 1 augustus nog open. Tot dan kunnen geïnteresseerden dus nog stemmen.