Stel je eigen pre-order samen voor Deus Ex: Mankind Divided

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Stel je eigen pre-order samen voor Deus Ex: Mankind Divided

Vandaag heeft Square Enix de releasedatum voor Deus Ex: Mankind Divided uit de doeken gedaan en tegelijkertijd nieuws naar buiten gebracht omtrent het pre-orderen van de nieuwste telg uit de Deus Ex franchise. In het geval van Mankind Divided gaat het anders dan normaal.

Je kunt namelijk bij het pre-orderen van de game zelf je eigen extra content en items samenstellen. Naarmate er meer mensen de game pre-orderen komen er weer extra dingen vrij waaruit je kan kiezen. Square Enix heeft mijlpalen gesteld aan de pre-orders en bij iedere mijlpaal komt er een nieuwe tier vrij. De ultieme mijlpaal zorgt er zelfs voor dat de releasedatum van de game met vier dagen wordt vervroegd. Het hele systeem wordt in een speciale video nog eens haarfijn uitgelegd.

Met dit systeem slaat Square Enix twee vliegen in een klap want op deze manier is het voor de fans aantrekkelijker een pre-order te plaatsen, wat ook de verkoopcijfers ten goede zal komen, en krijgen de liefhebbers van de serie de items en extra content die ze zelf uit kunnen kiezen. Deus Ex: Mankind Divided zal, mits de grootste mijlpaal niet zal worden gehaald, uitkomen op 23 februari 2016 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Deus Ex Mankind Divided 01