Starlink voor Switch bevat voor sommige klanten geen game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Starlink voor Switch bevat voor sommige klanten geen game

Sommige Amerikaanse gamers die Starlink: Battle for Atlas voor de Switch hebben gekocht zijn bedrogen uitgekomen. Er zit in sommige van de gamehoesjes van Starlink namelijk helemaal geen game. Vooralsnog zijn het alleen de versies die bij Best Buy gekocht zijn die dit probleem hebben.

Een aantal mensen die Starlink voor de Switch hebben gekocht zijn onaangenaam verrast toen ze hun game wilde spelen. De starter pack die ze van de game kochten bevatte geen hoesje of cartridge om te spelen. Deze speciale editie bevat een figuurtje van Fox McCloud en zijn ruimteschip uit de game Star Fox. Op verschillende media waaronder Reddit is door de pechvogels geïrriteerd gereageerd. Zo beschrijven ze allemaal dat het plastic om de doos al verwijderd was. Hierdoor wordt er gespeculeerd over dat de games mogelijk zijn gestolen.

Bij Best Buy zijn een aantal klanten geholpen door hun incomplete starter pack in te wisselen voor een volledige. Maar niet online, want daar is de game inmiddels compleet uitverkocht. Op Twitter reageert de Best Buy klantenservice op klachten van klanten die een incomplete set hebben gekregen. Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft is inmiddels ook op de hoogte gesteld over de situatie. In een verklaring hebben ze aangegeven een onderzoek te starten naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ook roepen ze mensen die het probleem ervaren om contact met hun klantenservice op te nemen.