Starcraft Remastered vanaf 14 augustus beschikbaar

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Starcraft Remastered vanaf 14 augustus beschikbaar

De pre-orderpagina van StarCraft Remastered is vanaf vandaag online. Uit deze pagina blijkt dat de remaster van de klassieke RTS vijftien euro gaat kosten. Uit een eveneens vandaag verschenen trailer blijkt dat de game op 14 augustus zal verschijnen.

Op de pre-orderpagina is de nodige informatie over StarCraft Remastered te lezen. De remaster betreft zowel de originele game als de uitbreiding Broodwar. Zoals gezegd kost de remaster 15 euro en moet je in het bezit zijn van StarCraft Anthology om de game te kunnen spelen. StarCraft Remastered wordt als een update over de klassieke game heen geïnstalleerd. Deze klassieke versie van StarCraft is sinds april gratis te downloaden.

Over de verschijningsdatum doet Blizzard op de pre-orderpagina nog vaag. Volgens de pagina verschijnt de game eind augustus. Een nieuwe trailer die vandaag verschenen is, laat zien hoe ruimteschepen uit StarCraft plotseling overal op aarde te zien zijn. Aan het eind van de trailer wordt dan toch een definitieve releasdatum genoemd. StarCraft Remastered is vanaf 14 augustus beschikbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=cjIbLZfSlQk