Star Wars Battlefront krijgt open bèta op 8 oktober

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Star Wars Battlefront krijgt open bèta op 8 oktober

Star Wars-fans kijken halsreikend uit naar de laatste twee maanden van 2015 waarin een nieuwe film en game uit dat universum zullen verschijnen. De game die 17 november uitkomt krijgt volgende maand een open bèta voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

In een aankondiging op de website van EA staat dat we van 8 tot en met 12 oktober aan de slag kunnen met de bèta van Star Wars Battlefront. Aangezien die open is kan iedereen hem downloaden van de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Origins. In de bèta zijn de volgende levels speelbaar.

  • Walker Assault op Hoth: Een episch gevecht met 40 spelers waarin je als Rebel de AT-AT’s uit moet schakelen door Y-Wing bombers op te roepen. Of, kies de kant van de Empire om je machtige machines te verdedigen tegen de Rebels.

  • Drop Zone op Sullust: ‘Escape pods’ komen uit de lucht vallen die jij en je team moeten veiligstellen in een chaotisch 8v8 gevecht.

  • Survival Missie op Tatooine: Speel alleen of met een vriend via co-op of splitscreen om waves aan Imperial Forces tegen te houden, inclusief AT-ST’s, TIE Fighters, Elite Stormtroopers en meer.

Naast de game zal ook de companion app te gebruiken zijn in de periode van de bèta. Met de app kan je Base Command spelen, een strategisch kaartspel waarmee je in-game features kan vrijspelen. Mocht je de bèta willen downloaden dan zal je op de consoles 7GB vrij moeten hebben. Voor de pc weegt de bèta 11GB.