Star Trek: Bridge Crew krijgt The Next Generation-uitbreiding

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Star Trek: Bridge Crew krijgt The Next Generation-uitbreiding

In Star Trek: Bridge Crew konden Star Trek-fans zich al in Virtual Reality op de bridge van de originele Enterprise begeven. Tot nu toe bleven de mogelijkheden beperkt tot het tijdperk van Star Trek: The Original Series, maar daar komt met een nieuwe The Next Generation-uitbreiding verandering in.

Met The Next Generation kunnen we eindelijk ook aan boord van de U.S.S. Enterprise NCC-1701D. De uitbreiding verschijnt op 22 mei voor PlayStation VR en op 21 juli voor HTC Vive, Oculus Rift en Windows Mixed Reality. De game is bovendien ook in niet-VR-modus te spelen op pc en Playstation 4. Star Trek: Bridge Crew The Next Generation gaat 14,99 euro kosten.

In de nieuwe uitbreiding worden uiteraard de kostuums en de bridge van het TNG-tijdperk aan de game toegevoegd. Daarnaast maken ook de Romulans en de TNG-villans bij uitstek de Borg hun opwachting in deze nieuwe uitbreiding. Tot slot zijn er in de vorm van Patrol en Resistance twee nieuwe spelmodi toegevoegd. Waar Patrol draait om het vrij verkennen van de ruimte staat Resistance volledig in het teken van de Borg.