Star Traders: Frontiers komt naar iOS en Android

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Star Traders: Frontiers komt naar iOS en Android

Ontwikkelaar Trese Brothers maakte vandaag bekend dat hun game Star Traders: Frontiers verschijnt op iOS en Android. Nadat de game in augustus 2018 verscheen op Steam, heeft deze een heleboel updates gekregen. De resultaten van die updates kun je vanaf volgende week ook beleven op je smartphone. 

In de game speel je als kapitein van je eigen vloot en tracht je de beste kapitein in het hele universum te worden. In essentie draait de game om het maken van de juiste keuzes voor jouw speelstijl. Je kunt ervoor kiezen om een ruimtepiraat te worden, maar je kunt evengoed als spion of premiejager de ruimte doorkruisen. Er zijn maar liefst 26 verschillende carrière-opties aanwezig waaruit je kunt kiezen.

Een andere mogelijkheid is om het verhaal van de ontwikkelaar te volgen. Daarin ontmoet je tal van personages, beland je in politieke intriges en moet je een heleboel opdrachten voltooien. De keuzes die je maakt, geven toegang tot nieuwe gebieden en nieuwe verhalen. Voor de echte waaghalzen is er een zelfs een permadeath-optie toegevoegd.

Star Traders: Frontiers verschijnt op 30 januari 2019 op iOS en Android voor 6,99 euro. Alle opties die de pc-versie bevat zijn ook aanwezig in de mobiele versie.