Squirtle Squad komt naar Pokémon Go

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Squirtle Squad komt naar Pokémon Go

Op de Twitter van Pokémon Go is bekendgemaakt dat er een nieuw community event aankomt, waarin je een speciale Squirtle kunt vangen. Het gaat om een Squirtle met een zonnebril op en dat kan maar één ding betekenen: the Squirtle Squad is back in town.

Op 8 juli is er een nieuw community event in Pokémon Go en kunnen spelers speciale taken voltooien in de mobiele game. Wanneer je dit goed doet, heb je een grote kans dat de Squirtle Squad je pad kruist, in de vorm van een enkele Squirtle met een zonnebril op. Daarnaast kun je een speciale move voor Blastoise unlocken, als je tijdens het event een Wartortle evolueert. Deze Blastoise krijgt dan de move Hydro Cannon, een aanval die alleen tijdens dit event vrij te spelen is.

Het community event begint op zondag 8 juli om 11:00 uur en duurt tot 14:00 uur. In deze periode kun je de speciale Squirtle vangen en Hydro Cannon vrijspelen. Verder is het een goed moment om een lure in te zetten, want deze duren 3 uur tijdens het event. Ook komen je Pokémon-eieren eerder uit. Het idee achter deze events is dat spelers tegelijk naar buiten gaan om de speciale Pokémon te vangen en samen te komen.