Square Enix’ verrassing pc box bevat vijf pc-games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Square Enix’ verrassing pc box bevat vijf pc-games

Net als de afgelopen twee jaren organiseert Square Enix ook dit jaar weer de Holiday Surprise Box actie. Voor maar €6,49 krijg je vijf Square Enix pc-games. Welke games dat zijn wordt later bekendgemaakt.

Het is voor Square Enix een leuke manier om extra inkomsten te genereren en voor gamers een gezonde vorm van gokken. De Square Enix Holiday Surprise Box kost nog geen zeven euro en bevat vijf pc-games uit de stal van de Japanse uitgever. Welke dat zijn is nog een verrassing, maar wordt op 18 december duidelijk wanneer de kopers de codes voor de games in hun Steam inbox aantreffen. De actie is nog geldig tot 17 december 23:59.

In de box van 2013 zaten Steamcodes voor Tomb Raider, Just Cause 2, Hitman: Blood Money en Dungeon Siege 3. Daarnaast zaten er ook nog kortingscodes van 20% voor andere Square Enix-games. De box van 2014 bevatte codes voor Thief- The Master Thief Edition, The Last Remnant, Murdered: Soul Suspect, Lara Croft: Guardian of Light, Deus Ex: The Fall en een Founders Pack voor Nosgoth. Dus voor maar €6,49 is er altijd een hoop waarde. Mocht je interesse hebben dan kan je hier terecht.