Square Enix toont beelden Project Prelude Rune

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Square Enix toont beelden Project Prelude Rune

In februari 2017 hoorden we voor het eerst over Project Prelude Rune. We wisten echter niet meer dan dat deze titel een codenaam was voor een RPG ontwikkeld door de nieuwe ontwikkelaar Studio Istolia. Vandaag tijdens Sony’s pre-Tokyo Gameshow PlayStation Lineup Tour, laat Square Enix middels een trailer voor het eerst beelden zien van de game.

Uit de trailer van Project Prelude Rune valt nog niet heel veel informatie op te maken. De trailer toont een cell-shaded boswereld waar een met een zwaard bewapend personage zich een weg doorheen baant. Het einde van de trailer laat bovendien zien dat de game voor de PlayStation 4 zal verschijnen. Verdere informatie of een releasedatum worden echter nog niet duidelijk.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=PAYeIor4lfQ

Project Prelude Rune wordt de eerste game van de nieuwe ontwikkelaar Studio Istolia. Deze studio staat onder leiding van Hideo Baba, die met name bekend is geworden als producent van de Tales-serie. Of deze nieuwe game in hetzelfde straatje past als deze bekende JRPG-serie zal de toekomst uitwijzen.