Square Enix kondigt survival shooter aan: Left Alive

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Square Enix kondigt survival shooter aan: Left Alive

Tijdens de PlayStation Persconferentie in Japan heeft Square Enix een nieuwe titel aangekondigd: Left Alive. We hebben nog niets van de game gezien en de uitgever blijft nog cryptisch over hoe de game eruit gaat zien, maar de namen die aan de nieuwe titel verbonden zijn beloven veel goeds.

In een mysterieuze teaser toonde Square Enix vandaag de eerste sfeerbeelden van hun nieuwe titel Left Alive. Het gaat om een nieuwe survival actie-shooter, maar hoe de game er verder uit gaat zien weten we nog niet. Wat we wel weten is dat niemand minder dan Toshifumi Nabeshima, Yoji Shinkawa en Takayuki Yanase betrokken zijn bij het project.

Toshifumi Nabeshima werkte hiervoor aan de Armored Core series, waarvan het laatste deel in 2013 uitkwam. Yoji Shinkawa werkte als designer aan de Metal Gear-serie en de Solid Snake-invloeden zijn ook meteen terug te zien in het eerste artwork van de game. Takayuki Yanase is een mech-designer voor verschillende anime series en games, waardoor we vermoedelijk ook de nodige mechs in Left Alive gaan zien.

Wanneer de game uitkomt is nog niet bekent, maar de titel verschijnt in ieder geval op PlayStation 4 en op pc via Steam.