Square Enix kondigt samenwerking met People Can Fly aan

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Square Enix kondigt samenwerking met People Can Fly aan

Uitgever Square Enix heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met de Poolse studio People Can Fly. De twee partijen gaan aan een nieuwe AAA-game werken voor zowel consoles als pc.

In een persbericht maakt de uitgever en ontwikkelaar vandaag bekend samen te gaan werken met de Poolse ontwikkelaar. De studio achter onder andere Bulletstorm en Gears of War: Judgment had momenteel nog geen publieke projecten lopen behalve Fortnite, waar het al langere tijd erg stil om is. Met het nieuwe project lijkt de studio dan ook weer volle bak aan de slag te gaan.

Het hoofd van Square Enix London Studios, Lee Singleton, is in ieder geval enthousiast over de nieuwe samenwerking:

We zijn ontzettend enthousiast om met het getalenteerde team van People Can Fly uit Warschau samen te werken. Een studio gevuld met mensen die hun vak echt verstaan. We maken een game die we allemaal graag willen spelen en die een perfecte aanvulling zal zijn op ons portfolio.

Wat voor game dit zal zijn, blijft voorlopig nog een vraagteken. Het project zal namelijk niet verschijnen tijdens de E3, dus blijven we nog even in het duister tasten.