Square Enix kondigt samenwerking met Marvel aan

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Square Enix kondigt samenwerking met Marvel aan

Soms heeft groot nieuws geen beurs, presentatie of grootse aankondiging nodig om indruk te maken. Square Enix dropt vandaag een klein bommetje door op Twitter een samenwerking met Marvel aan te kondigen.

Tevens toont Square Enix een teaser van wat ons te wachten staat. Wat we in ieder geval weten na het zien van het filmfragment, is dat de game ontwikkeld gaat worden door Crystal Dynamics en Eidos Montreal. Verder zien we de hamer van Thor, de hand van Iron Man en het schild van Captain America. Daarnaast horen we een vrouwenstem die aangeeft dat men weer moet samenwerken. Helaas is er nog geen datum genoemd waarop er meer bekendgemaakt gaat worden. Wat wel bekend is, is dat er meerdere games zullen volgen. Jammer genoeg is hier ook nog geen informatie over.

Wel weten we dat de games potentie tot succes hebben. Zo is Crystal Dynamics bekend om haar Tomb Raider-games, met als laatste wapenfeit Rise of the Tomb Raider. Aan deze game werkte de studio al samen met Eidos Montreal. De laatstgenoemde studio kennen we verder nog van games als Thief en Deus Ex: Mankind Divided.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de teaser? Kijk hem dan hieronder. Zodra we meer informatie hebben over de game, lees je dat uiteraard op Pixel Vault.