Square Enix brengt nieuwe trailer The World Ends With You uit

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Square Enix brengt nieuwe trailer The World Ends With You uit

Volgende maand mogen we opnieuw een titel toevoegen aan de inmiddels enorme lijst van games voor de Nintendo Switch, namelijk The World Ends With You: Final Remix. Om ons vast lekker te maken voor de release, kunnen we nu genieten van een fonkelnieuwe trailer.

In 2007 konden bezitters van een Nintendo DS al aan de slag met The World Ends With You. Meer dan 11 jaar later kunnen we uitkijken naar de release van zijn grote broertje met Final Remix als extraatje achter de naam. Hoewel de game zeer vergelijkbaar zal zijn met de game die destijds uitkwam, gaat Square Enix er natuurlijk allemaal toffe nieuwe dingen aan toevoegen. Om ons hier vast een blik op te laten werpen, besloot het bedrijf een trailer het web op te slingeren.

De trailer biedt ons de personages die voor eerdere spelers zeer bekend zijn. Daarnaast kunnen we ook de vernieuwde controls aanschouwen en het nieuwe stukje van de game met de naam ‘A New Day’. Natuurlijk passeren ook de Joy-Cons en diens mogelijkheden even de revue.

Zelf spelen kan binnen niet al te lange tijd. The World Ends With You: Final Remix verschijnt op 12 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.