Spyro the Dragon: Reignited trilogy komt later dit jaar

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Spyro the Dragon: Reignited trilogy komt later dit jaar

Na het succes van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gingen er al de nodige geruchten in de rondte over een mogelijke remake van de Spyro-games. Bij Activision was het tot nu toe nog angstvallig stil en konden we alleen nog maar afgaan op gelekte informatie. Nu is de kogel door de kerk: Spyro The Dragon: Reignited Trilogy komt eraan.

Vandaag maakte Activision bekend dat Spyro een nieuwe leven krijgt. De paarse draak krijgt een officiële remake, genaamd: Spyro The Dragon: Reignited Trilogy. De trilogie bevat de originele drie Spyro games: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon. Deze games werden ontwikkeld door Insomniac Games, de studio die nu werkt aan Spider-Man voor de PlayStation 4.

In de eerste trailer zien we dat de Spyro-games in grafisch opzicht flink vooruit zijn gegaan. Activision laat dan ook weten de games van de grond af opnieuw opgebouwd te hebben, in plaats van de oorspronkelijke games slechts een grafische poetsbeurt te geven. Spyro The Dragon: Reignited Trilogy komt uit op 21 september 2018 voor Xbox One en PlayStation 4. Volgens de PlayStation-Store gaat de game € 39,99 kosten