Spintires krijgt een console-editie: Mudrunners

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Spintires krijgt een console-editie: Mudrunners

Spintires staat niet bekend om moddervette actie, maar om simulatie in de meest letterlijke zin. Modderliefhebbers op pc weten daar allang alles van, maar nu mogen ook console-gamers meegenieten van het modderspektakel met Spintires: Mudrunner.

Diep in de Russische wouden boomstammen vervoeren met lelijke roestige trucks is niet iets waarvan je denkt dat het een interessante game kan opleveren. Voeg daar echter een hyperrealistische simulatie van modder aan toe en men staat in de rij. In de modder spelen is dus niet alleen een diepgewortelde behoefte van peuters, maar ook van meer dan een miljoen pc-gamers. Wegens succes komt de game nu ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Spintires: Mudrunner is een nieuwe editie van de game, die samen met de release voor consoles ook op pc wordt uitgebracht. De Mudrunner-editie bevat een extra map, nieuwe uitdagingen en een grafische opknapbeurt. In hoeverre dat een nieuwe aankoop op pc waard is, kun je alvast bepalen door de nieuwe trailer te bekijken.

Spintires: Mudrunner verschijnt eind 2017 op pc, Xbox One en PlayStation.