Spider-Man ontvangt morgen New Game+

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Spider-Man ontvangt morgen New Game+

Spider-man krijgt morgen, minder dan een week voor de lancering van de The Heist DLC, update 1.07, waarin de langverwachte New Game+ toegevoegd wordt. Daarbovenop kunnen spelers ook uitkijken naar enkele andere nieuwigheden waarmee ze hun speeltijd nog wat kunnen opkrikken.

Insomniac Games onthulde een maand geleden dat er gewerkt werd aan New Game+, maar concrete details werden er vooralsnog niet gegeven. In een interview met GameInformer liet de ontwikkelaar weten dat de feature er “soon, really, really soon” zou aankomen. Vandaag heeft men dan ook officieel bevestigd dat morgen, 17 oktober, de langverwachte feature toegevoegd wordt in een nieuwe update. Update 1.07 zal ook een nieuwe moeilijkheidsgraad en twee nieuwe trophies met zich meebrengen. Ook wordt het mogelijk om stickers te roteren in de Photo Mode en heeft men enkele vervelende bugs opgelost.

Marvel’s Spider-Man ligt al sinds 7 september in de winkel. Spelers kunnen alvast uitkijken naar de The Heist DLC die op dinsdag 23 oktober zal verschijnen.