Spider-Man: Into the Spider-Verse krijgt een vervolg

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Spider-Man: Into the Spider-Verse krijgt een vervolg

Spider-Man: Into the Spider-Verse is nog niet te zien in de bioscoop, maar het is nu al duidelijk dat we een vervolg kunnen verwachten. Sony liet dit aan The Hollywood Reporter weten. Ook is er een spin-off van een compleet vrouwelijke variant in de maak.

Het Marvel-personage Spider-Man doet het goed onder de film kijkende fans. Naast de hoofdfilms die er zijn verschenen, kunnen we aankomende maand ook genieten van de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Meestal wordt eerst het succes van een film afgewacht voordat er gesproken wordt over een vervolg, maar dat doet Sony nu dus anders. Duidelijk wordt dat Joaquim Dos Santos, bekend vanwege diens medewerking aan de serie Avatar: The Last Airbender, de film gaat regisseren.

De regisseur Lauren Montgomery, die meerdere animatiefilms waaronder Batman op haar naam heeft staan, is ook in conclaaf met de studio. Zij gaat eventueel werken aan een film waarin de vrouwelijke varianten van het Spider-universum in de hoofdrol staan. Wanneer beide films moeten verschijnen, is natuurlijk nog even de grote vraag.

Voor nu kunnen fans in ieder geval uitkijken naar de release van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Deze verschijnt op 20 december in de Nederlandse bioscopen.