Spelers Paragon starten petitie om de game te redden

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Spelers Paragon starten petitie om de game te redden

Op de redactie konden we ze niet vinden, maar er zijn nog wel degelijk gamers die Paragon spelen. Eerder deze week kwam het bericht naar buiten dat de sterker uit de game wordt getrokken en de fans zijn daar vanzelfsprekend niet blij mee. Ze hebben actie ondernomen om de game in leven te houden.

In een petitie vragen Paragon-fans aan de ontwikkelaar of de servers live kunnen blijven. Epic Games heeft in een blogpost laten weten de game niet langer voort te kunnen zetten. Wel beloofde de ontwikkelaar alle spelers hun geld terug te geven. Gezien de game nooit een volledige release heeft gekregen, maar zich nog altijd in early access bevond, is dat wel zo netjes. Echter neemt dat niet weg dat de fans nog altijd gewoon Paragon willen spelen.

De petitie is gestart door Jude Dobbin uit Groot Brittannië. Hij hoopt met 35.000 handtekeningen aan Epic te kunnen tonen dat er nog genoeg fans zijn om Paragon niet offline te halen. Daarin vraagt Jude niets meer dan dat de ontwikkelaar de servers live houdt. Als ze de game verder laten voor wat het is, zijn ze ook tevreden.

Epic Games is van plan om de servers van Paragon op 26 april offline te halen. Het is niet duidelijk of de petitie daar enige verandering in kan brengen. Je kunt de petitie hier ondertekenen.