Spelers kunnen geen spullen ruilen in The Division

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Spelers kunnen geen spullen ruilen in The Division

In Ubisoft’s The Division zullen spelers niet over de mogelijkheid beschikken om dingen met andere spelers te ruilen. Volgens creative director Julian Gerighty heeft het team niet genoeg tijd om het te implementeren. Misschien dat de functie in de toekomst wel wordt toegevoegd.

De verwachtingen rondom The Division zijn hooggespannen en de game lijkt, na meerdere keren uitgesteld te zijn, nu eindelijk echt uit te komen in maart. Toch lijkt het team achter de game nog niet genoeg tijd te hebben gekregen om de game volledig af te krijgen. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de New Yorkse wijken Brooklyn, Queens, Staten Island en de Bronx niet in de game zullen zitten vanwege tijdgebrek. Vandaag is bekend geworden dat de functie om spullen met je teamgenoten of andere spelers te ruilen niet in de game zal zitten. Julian Gerighty legde uit dat het neerkwam op keuzes maken welke functie wel of niet in de game terecht kwam.

“Het is de realiteit van het ontwikkelen van een game. Sommige functies komen in de game, andere niet. We moesten een keuze maken en andere functies hadden nu eenmaal meer prioriteit. Het is iets waar veel mensen op hadden gehoopt. Misschien dat het op een later tijdstip toegevoegd kan worden.”

Het zal voor veel fans van The Division als de zoveelste teleurstelling komen. Het ruilen van spullen tussen spelers lijkt misschien geen big deal, maar wanneer het hele doel van de game samenwerken is met andere spelers en het verzamelen van spullen, is het geen overbodige luxe.