Speler speelt Sekiro: Shadows Die Twice uit met DK Bongos

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Speler speelt Sekiro: Shadows Die Twice uit met DK Bongos

Voor de meeste mensen is het al een hele uitdaging om zonder gevloek en geschreeuw door Sekiro: Shadows Die Twice te komen, laat staan de game uit te spelen. Er zijn echter spelers die de lat nog hoger voor zichzelf leggen. YouTuber ATwerkingYoshi wist de game uit te spelen met de DK Bongos.

Mensen verzinnen de gekste dingen om een uitdaging rondom games nog net even dat beetje extra lastig te maken. De DK Bongos zijn hierbij een geliefd voorwerp en het is dan ook al meerdere mensen gelukt om een game daarmee uit te spelen. Een soulslike game als Sekiro: Shadows Die Twice op die manier uitspelen is echter een nieuw uiterste. Het is ATwerkingYoshi gelukt en hij filmde het natuurlijk. Je kunt het met eigen ogen bekijken in de onderstaande video.

Sekiro: Shadows Die Twice verscheen op 22 maart en gooide hoge ogen bij critici en spelers. De moeilijkheidsgraad van Sekiro ligt tergend hoog en de game is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Heb jij de game al gespeeld of is het niks voor jou? Laat het ons weten in de reacties.