Speel vanaf 26 juni gratis The Awesome Adventures of Captain Spirit

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Speel vanaf 26 juni gratis The Awesome Adventures of Captain Spirit

Dontnod Entertainment is nog maar net klaar met Vampyr of de ontwikkelaar kondigt al haar volgende project aan. The Awesome Adventures of Captain Spirit vindt plaats in het universum van Life is Strange en is deze maand nog beschikbaar. Uit de E3-persconferentie van Microsoft bleek dat men de game vanaf 26 juni gratis kan downloaden.

In The Awesome Adventures of Captain Spirit betreden we de wereld van een kleine jongen. Hoewel hij misschien niet goed is in sporten en moeilijk vrienden maakt, is verhalen vertellen tweede natuur voor hem geworden. Dankzij zijn verbeeldingsvermogen lijken spelers op pad te kunnen in allerlei omgevingen. Waarschijnlijk spelen ze daarin de fantasieën van het jongetje.

Waar het verhaal verder om draait, is nog niet bekend. Blijkbaar zullen keuzes die je in deze game maakt invloed hebben op Life is Strange 2. Uit de trailer wordt het niet duidelijk hoe de verhalen precies aan elkaar gekoppeld zijn. Met Dontnod Entertainment kun je echter verwachten dat er wel iets meer achter schuilgaat. Wat dat precies is, zullen we hoogstwaarschijnlijk zelf mogen ervaren. The Awesome Adventures of Captain Spirit is namelijk al vanaf 26 juni gratis te downloaden voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.