Specificaties van Microsoft’s Project Scorpio onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Specificaties van Microsoft’s Project Scorpio onthuld

Vandaag zijn er meer details over de specificaties naar buiten gekomen van Microsoft’s Project Scorpio. Het bedrijf vertelt ook dat het de bedoeling is dat de nieuwe console in staat is om krachtige games te gaan afspelen. Zo beweert Microsoft ook dat Project Scorpio krachtiger is dan de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro.

Mike Ybarra van Microsoft heeft in een interview onthuld wat de specificaties van Project Scorpio zijn. Zo beschikt Microsoft’s nieuwe paradepaardje over acht custom x86 cores met 2.3 GHz, een 1TB 2.5 inch hard drive en een UHD Blu-ray drive. Deze specificaties zijn volgens Ybarra nodig om de gamers een zo ‘powerful’ mogelijke ervaring te geven. De volledige lijst met specificaties, afkomstig van Digital Foundry, is hieronder te zien.

Specificaties van Microsoft's Project Scorpio onthuld

Ondanks het feit dat Microsoft nu de specificaties bekend heeft gemaakt, zijn er nog steeds veel zaken die nog niet duidelijk zijn rond de Scorpio. Zo weten we bijvoorbeeld niet wanneer de console in de winkelschappen komt te liggen, en ook de prijs is nog een mysterie.