Sony wil weten wat jij op de PlayStation 4 wil zien

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sony wil weten wat jij op de PlayStation 4 wil zien

Sony is de laatste paar dagen bezig met het versturen van enquêtes naar eigenaren van de PlayStation 4. Ze proberen erachter te komen welke functies de gebruikers graag willen zien en wanneer.

Sony wil weten wat jij op de PlayStation 4 wil zien

De enquête in kwestie kwam aan het licht nadat een gebruiker op NeoGAF een screenshot uploadde van de enquête. Op de afbeelding is te zien dat Sony zich afvraagt welke nieuwe features de gebruiker graag wil zien op de PlayStation 4. Dingen zoals de mogelijkheid om de PlayStation Network ID aan te passen, custom achtergronden, het filteren van games in de store en je bibliotheek of het volledig verwijderen van iets in diezelfde bibliotheek.

Misschien nog interessanter waren de keuzes voor “PS1 Classics” en “PS2 Classics”. Dit kan betekenen dat Sony eraan denkt om meer oude games opnieuw uit te brengen, zij het digitaal via de Store, of misschien zelfs wel via volledige remakes. Als laatste vroeg Sony aan de gebruikers wanneer zij versie 4.0 van de firmware zouden willen zien verschijnen. Mogelijk met één of meerdere functies die in de enquête vermeld stonden.