Sony vraagt fans om suggesties voor PS2-games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sony vraagt fans om suggesties voor PS2-games

Twee weken geleden kwamen de eerste PlayStation 2-games (digitaal) uit voor de PlayStation 4. Het zijn er tot nu toe niet veel, maar het aantal wordt steeds groter. Sony vraagt aan haar fans welke PS2-games ze graag terug willen zien.

Het begint op een spelletje te lijken dat oneindig door kan gaan. Sony kondigde aan dat het mogelijk was om games van oude PlayStation-consoles te spelen op de PlayStation 4, waarna Microsoft aankondigde dat ze daar ook mee bezig zijn. Microsoft keerde zich naar de fans om erachter te komen welke games ze graag opnieuw willen zien verschijnen en nu doet Sony hetzelfde.

Sinds een paar weken zijn er een aantal PlayStation 2-games beschikbaar via het PlayStation Network. In de eerste week waren dat er nog maar een handjevol, maar dat aantal wordt langzaamaan groter. Welke games volgen is deels aan de fans van PlayStation. Dave Thach van Sony Worldwide Studio’s vroeg via Twitter aan de achterban welke games de fans zouden willen zien.

Mocht je een voorkeur hebben voor bepaalde PS2-games kun je het Sony laten weten via de hashtag #ps2ps4. Een aantal populaire titels zijn tot nu toe Gran Turismo, God Hand en Silent Hill 2.