Sony releaset nieuwe trailer voor Days Gone

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Sony releaset nieuwe trailer voor Days Gone

In aanloop naar de E3 laat Sony al het nodige zien van hun line-up en vandaag is dat een nieuwe trailer van de zombiegame Days Gone. De uitgever licht een tipje van de sluier op en geeft iets meer achtergrondinformatie over het verhaal dat we kunnen verwachten in de game.

Het was al bekend dat we te maken gingen krijgen met een hordes zombies die ‘freaks’ worden genoemd in Days Gone, maar uit de nieuwe trailer blijkt dat er ook nog een hele motorbende achter Deacon aan zit. In de trailer zien we meer van het verhaal dat we kunnen verwachten in Days Gone en uiteraard meer zombies.

Zoals wel vaker met games die zich afspelen in de zombie-apocalyps is de samenleving in Days Gone ook niet meer wat het geweest is. Dat betekent dat niet alleen de zombies achter je aan komen, maar dat ook de mensheid je tegenstaat in de game. Daarnaast lijken er opvallend veel bikers te zijn overgebleven en is Deacon niet de enige met een stoere motorfiets. Helaas voor hem zijn dat nu net de gasten die korte metten met hem willen maken. Naast de moordlustige soortgenoten zien we in de trailer ook wolven, beren en uiteraard verschillende soorten freaks.

Days Gone moet begin 2019 uitkomen voor PlayStation 4.