Sony Pictures wilde een Super Smash Bros. film

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sony Pictures wilde een Super Smash Bros. film

Sony Pictures wilde een film produceren gebaseerd op Nintendo’s zeer populaire fightinggame, Super Smash Bros. Nintendo wilde er echter niets van weten waardoor het project nooit van de grond is gekomen, aldus de recente Sony Pictures-informatie door Wikileaks.

Er zijn veel interessante weetjes naar buiten gekomen dankzij de informatie gegeven door Wikileaks. Waaronder het feit dat Sony Pictures al een lange tijd Nintendo probeerde over te halen om de rechten te verkopen zodat er een film gemaakt kon worden. Producer Avi Arad (voornamelijk bekend vanwege zijn jaren bij Marvel) probeerde het voor vijf jaar lang. Samen met Sony Pictures probeerde ze de rechten te kopen van niet alleen Super Smash, maar ook die van Mario, Donkey Kong, Zelda en zelfs Pokémon.

Naast Super Smash Bros. en diverse andere Nintendo-gerelateerde characters was Sony Pictures ook van plan om films te produceren gebaseerd op BioShock, Metal Gear Solid, Gran Turismo en Sonic The Hedgehog. Het meeste info was omtrent de Uncharted-film: Sony Pictures zou de film graag gezien hebben als de National Treasure-films (met Nicolas Cage) maar meer intens en volwassen, in plaats van maf.