Sony kondigt Horizon Zero Dawn Complete Edition aan

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Sony kondigt Horizon Zero Dawn Complete Edition aan

Horizon Zero Dawn krijgt een Complete Edition. Dat heeft Sony aangekondigd. Deze uitgave zal naast de game van Nederlandse bodem ook het DLC-pakket The Frozen Wilds en een aantal extra’s bevatten. Horizon Zero Dawn Complete Edition zal vanaf 6 december in de winkels liggen.

Sony kondigde de komst van de Horizon Zero Dawn Complete Edition aan via Twitter. De Complete Edition bevat naast de game zelf onder meer het DLC-pakket The Frozen Wilds, dat los vanaf 7 november verkrijgbaar is en 20 euro gaat kosten. Daarnaast bevat de complete editie alle extra’s van de eerder uitgebrachte Digital Deluxe Edition van het spel. Hiertoe behoren onder meer een digitaal artbook, een thema voor de PlayStation 4 en een aantal exclusieve wapens en outfits voor in de game. De complete Edition moet ongeveer 50 euro gaan kosten.

De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games oogstte met Horizon Zero Dawn zowel nationaal als internationaal veel succes. Zo won de game vorige week een Gouden Kalf in de categorie Best Interactive. Hiermee is Horizon Zero Dawn de eerste game die een Gouden Kalf in de wacht sleept.