Sony komt tijdens E3 met bundel van PS4 en PS Vita

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Sony komt tijdens E3 met bundel van PS4 en PS Vita

Als we een advertentie in een reclame folder van Best Buy en een plaatsing op Amazon.fr mogen geloven komt Sony tijdens de E3 met een nieuwe bundel voor de PlayStation 4, met daarin zowel de console als de PlayStation Vita. De bundel zou dit jaar nog op de markt moeten komen.

Tijdens de presentatie van Sony volgende week zou de nieuwe bundel aangekondigd moeten worden. Volgens de vermeldingen zou het gaan om de Ultimate Player Edition en zou er een adviesprijs van 579 euro gelden. Ondanks dat dit bijna evenveel is als de twee apparaten los, is het ook mogelijk dat de speler bij het aanschaffen van de bundel extra’s krijgt. Zo wordt er op de afbeelding van Amazon ook Infamous: Second Son weergegeven, wat het niet compleet onwaarschijnlijk maakt dat deze game wordt meegeleverd.

Of de vermeldingen ook kloppen, zullen we volgende week weten. Op maandag 9 juni houdt Sony haar persconferentie tijdens de E3 en zal de bundel, mocht deze bestaan, worden aangekondigd. Als we de geruchten mogen geloven zal de bundel volgende maand al in de winkels liggen. Naast de aankondiging van de mogelijke bundel kunnen we ook meer informatie rondom Project Morpheus verwachten en natuurlijk een grote lading games, waaronder de nieuwe Uncharted-game en mogelijk een nieuwe God of War-titel.