Sony komt ook met FIFA 15 aanbieding

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sony komt ook met FIFA 15 aanbieding

Afgelopen dinsdag kwam de Xbox One even onder de prijs van de PlayStation 4. Er was een prijsverlaging in het Verenigd Koninkrijk aangekondigd en een FIFA 15 bundel. Sony wilde niet achterblijven en komt nu met een soortgelijke bundel.

Vastberaden om de voorsprong die ze hebben op Microsoft niet af te geven, heeft Sony nu ook de PlayStation 4 te koop voor £329,99 inclusief FIFA 15. Net als dat het bij de Xbox One bundel het geval was, is ook deze versie alleen te koop via de Britse versie van Amazon. Niet alleen is deze bundel £20 goedkoper dan de normale versie, deze bundel komt ook nog eens gratis met de nieuwste FIFA. Of het daadwerkelijk zal gaan vertalen in een stijging van de verkoop van beide consoles blijft even afwachten, maar men kan niet ontkennen dat het voor de voetbalfans in Engeland en omstreken een goede deal is.

De prijsverlaging geldt momenteel alleen voor die specifieke bundels (en een Sunset Overdrive Xbox One bundel), maar te verwachten is dat die prijsverlaging tijdens de feestdagen doorgevoerd blijft wanneer consumenten (en de Sint) erop uit gaan om cadeautjes te kopen.