Sony komt met mega-uitverkoop tijdens de E3

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Sony komt met mega-uitverkoop tijdens de E3

Er zijn altijd een paar momenten in het jaar waarop gamers weten dat bedrijven grote kortingen gaan geven. De kerst, pasen en de zomervakantie zijn daar een paar voorbeelden van. Sony start vandaag ook met een grote uitverkoop die gedurende de E3 duurt.

Op vrijdag 9 juni om 13:00 uur is namelijk de Days of Play uitverkoop van start gegaan. In deze uitverkoop zijn niet alleen games in de aanbieding, maar zijn er ook kortingen op consoles, bundels en accesoires. Op de consoles is een flinke prijsdaling, want zowel de reguliere PlayStation 4 als de PlayStation 4 slim zijn nu voor €189,- verkrijgbaar. Voor een PlayStation 4 Pro met Horizon Zero Dawn betaal je nu €349,-. Verder heeft Sony nog een megabundel samengesteld. Voor €350,- ben je in het bezit van een reguliere PlayStation 4 met twee controllers, een headset, Rayman Legends, Fallout 4 en een jaar PlayStation Plus. Wanneer je geen gebruik wilt maken van PlayStation Plus betaal je €316,-.

Verder zijn er dus ook een flink aantal games in de aanbieding gegaan. Onder andere games als Nioh, Rise of the Tomb Raider, Horizon Zero Dawn en Battlefield 1 hebben een prijsdaling gekregen. Ook een jaarabonnement op PlayStation Plus kost in de aanbieding nog maar €34,99. Voor alle actuele verkoopprijzen en deals verwijzen we je graag door naar de PlayStation Store.

Ga jij nog iets aanschaffen in deze sale? Laat het ons weten in de comments!