Sony geeft Star Wars fans wat om naar uit te kijken

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Sony geeft Star Wars fans wat om naar uit te kijken

Sony liet op zijn blog de eerste beelden zien van de Limited Edition Star Wars PlayStation 4, een combo-pack met de game Star Wars Battlefront. Daarnaast maakten zij bekend dat de bundel ook een aantal klassieke games van de populaire franchise zal bevatten.

We wisten allemaal dat hij eraan kwam, de Limited Edition Star Wars PS4, maar nu er beelden bij zijn gekomen is het allemaal net even wat spannender. Deze speciale bundel wordt in november verwacht bij ons in Europa.

Star Wars Battlefront PS4 PlayStation 4 EA Games Sony

Bovenstaand plaatje bevat, natuurlijk, de bundel zoals hij straks ook in de winkels gaat liggen. De console heeft, enkel in Europa, 1TB aan geheugen, een speciale DualShock 4 en een Special Edition van de game waar het allemaal om draait. Als laatste bevat hij ook vier klassieke SNES Star Wars titels die voor het eerst speelbaar zijn op PS4. Deze games zijn verbeterd en bevatten allen een nieuw Trophy systeem. De titels zijn: Star Wars: Racer Revenge, Super Star Wars, Star Wars Jedi Starfighter en Star Wars Bounty Hunter.

Sony geeft Star Wars fans wat om naar uit te kijken

Momenteel is het nog niet duidelijk of de klassieke titels ook een plaatsje gaan krijgen in de Store zodat bestaande PS4 gamers hier ook mee aan de slag kunnen.

Wil je deze bundel, maar wil je eigenlijk niet dat Darth Vader je constant aanstaart, geen probleem. Sony maakte ook bekend dat deze speciale bundel ook uit komt met een ‘normale’ zwarte PS4, voor de gamers die liever de gewone hebben.