Sony denkt over korting voor The Last of Us Remastered

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sony denkt over korting voor The Last of Us Remastered

Sony lijkt trouwe gamers tegemoet te willen komen door middel van korting te geven op de aankomende PlayStation 4-versie van The Last of Us als zij de PlayStation 3-versie al in huis hebben.

Met de komst van de “Remastered”-versie van The Last of Us probeert Sony nog wat extra geld uit één van de meest geliefde en geprijsde games van de vorige generatie te krijgen. Niet dat veel mensen er over klagen; de game ziet er beter uit dan ooit en niet iedereen had de game destijds op de kop getikt. Alleen hebben de meeste mensen een probleem met de gebruikelijke Capcom-praktijk om wederom de volle prijs te vragen voor een game die men al heeft. Via de officiële PlayStation-blog komt echter goed nieuws: Sony lijkt eraan te denken om bezitters van de PS3-versie van The Last of Us korting te geven op de Remastered-versie.

“Op dit moment bekijken we wat voor ons het beste plan van aanpak is en we zullen hier duidelijkheid over geven zodra we feedback hebben gekregen van alle regio’s.”

Niet alleen de korting zou nog twijfelende PlayStation 3-bezitters over de streep kunnen trekken om de aanschaf van een PlayStation 4 te verantwoorden, de game komt ook inclusief alle drie de DLC-packs waardoor je alleen maar meer waarde voor je geld krijgt.