Sonic Forces krijgt een nieuwe gameplay trailer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Sonic Forces krijgt een nieuwe gameplay trailer

Sonic Forces zal de blauwe hedgehog van SEGA weer eens naar de pc en consoles brengen. De vorige titels werden niet al te best ontvangen en SEGA heeft met deze game dan ook veel te bewijzen. Dankzij een nieuwe gameplay trailer kunnen we beelden bekijken van de ‘classic-style’ die Sonic Forces te bieden heeft.

Sonic Forces zal het beste van beide Sonic-werelden bij elkaar brengen. In de game komt zowel de beurt aan de klassieke stijl die de wat oudere gamers waarschijnlijk nog wel zullen herkennen, als de beurt aan de modernere variant van Sonic. Het is niet de eerste keer dat SEGA dit op deze manier aanpakt: deze stijl is bekend van Sonic Generations uit 2011.

Nu is het natuurlijk de vraag hoe de game er dan uit gaat zien en vandaag komen we iets dichter bij het antwoord. Dankzij een nieuwe gameplay trailer op YouTube kunnen we gameplay van de klassieke variant aanschouwen, zie de video hierboven.

Een vaste releasedatum is nog steeds niet bekendgemaakt, maar Sonic Forces zal ergens in het najaar van 2017 verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.