Sniper: Ghost Warrior 3 wederom uitgesteld

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Sniper: Ghost Warrior 3 wederom uitgesteld

Het is nog niet zo heel lang geleden dat CI Games met het bericht naar buiten kwam dat Sniper: Ghost Warrior 3 het einde van dit jaar niet zal gaan halen. De game werd uitgesteld naar 27 januari van volgend jaar, maar ook dit lijkt nu een brug te ver. Fans van de serie moeten helaas nog langer wachten.

Marek Tymiński, CEO van de Poolse studio achter Sniper: Ghost Warrior 3, geeft in een lange verklaring aan dat na een aantal hands-ons met pers en fans bleek dat de game nog niet is zoals CI Games het zou willen. De fans verdienen nog een aantal features om de ervaring compleet te maken.

We maken een ambitieuze game en we hebben helaas nog een aantal extra maanden nodig om de game op een niveau te krijgen dat de fans van Sniper: Ghost Warrior verwachten. Ons doel is dat de game op alle platformen soepel draait en daar moeten we nog belangrijk werk voor doen. Dit is het grootste project waar dit team ooit aan heeft gewerkt en we doen ons stinkende best om de hele ervaring zo goed mogelijk te maken. Ik hoop dat iedereen onze beslissing begrijpt en nog rustig wil wachten op iets waar we ontzettend enthousiast over zijn. Sniper: Ghost Warrior 3 zal de hele IP en het gehele sniping-genre naar een hoger niveau tillen.

De nieuwe releasedatum voor Sniper: Ghost Warrior 3 is 4 april 2017 en de game komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. In het nieuwste deel van de franchise ben je Jonathan North, een American Sniper die in Georgië is gedropt om zijn broer te vinden.