Sniper Ghost Warrior 3 opnieuw uitgesteld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Sniper Ghost Warrior 3 opnieuw uitgesteld

Middels een persbericht maakte uitgever en ontwikkelaar CI Games bekend dat Sniper Ghost Warrior 3 opnieuw wordt uitgesteld. Het gaat dit keer om drie weken, zodat het bedrijf de laatste dingetjes kan perfectioneren. Eind april kunnen we dan eindelijk aan de slag met de titel.

Het is niet de eerste keer dat we het nieuws mogen brengen dat Sniper Ghost Warrior 3 is uitgesteld, maar het lijkt erop dat dit de laatste keer moet zijn. Begin februari vond de gesloten bèta van de game plaats, waarbij feedback teruggegeven werd aan CI Games. Om de game zo optimaal mogelijk te maken, heeft het bedrijf besloten de game nogmaals uit te stellen, zodat ze met behulp van de feedback de laatste dingen eruit kunnen halen.

In Sniper Ghost Warrior 3 nemen spelers de rol aan van de Amerikaanse sniper Jonathan North. Hij wordt gedropt in vijandelijke gebied en moet daar een missie uitvoeren. De titel bevat een grote open wereld en een dag en nacht-cyclus die impact heeft op keuzes die gemaakt kunnen worden.

Sniper Ghost Warrior 3 komt nu op 25 april 2017 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.