Sniper Elite bereikt mijlpaal van 10 miljoen verkochte games

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Sniper Elite bereikt mijlpaal van 10 miljoen verkochte games

Via een filmpje op YouTube maakt de Britse studio Rebellion bekend dat er tien miljoen exemplaren van de Sniper Elite-reeks zijn verkocht. Tegelijkertijd bestaat de franchise deze maand precies tien jaar en dit wordt natuurlijk gevierd door Rebellion.

Jason Kingsley, CEO en mede-oprichter van de studio, bedankt in de video iedereen die de franchise heeft omarmd en geeft ook eerlijk toe dat ze eigenlijk per toeval erachter zijn gekomen dat de mijlpaal van tien miljoen was bereikt.

Terwijl we bezig waren met de voorbereidingen voor het tienjarig jubileum van de game kwamen we er per toeval achter dat de Sniper Elite-games iets meer dan tien miljoen exemplaren hadden verkocht. Ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt, of je nou één of alle games hebt gekocht. We zijn blij dat jullie indiestudio’s in het Verenigd Koninkrijk steunen. Het is een eer om geweldige games aan jullie te leveren en we hopen dit in de toekomst ook nog te kunnen doen.

Om het tienjarig bestaan van Sniper Elite te vieren gaat Rebellion een maand lang speciale dingen doen, zoals livestreams en prijsvragen. De franchise bestaat uit drie games, Sniper Elite, Sniper Elite V2 en Sniper Elite V3. Begin dit jaar is er nog een spin-off van de games uitgebracht in de vorm van Zombie Army Trilogy.