Sneak peek komende episode Telltale’s The Walking Dead onthuld

Sneak peek komende episode Telltale’s The Walking Dead onthuld

Afgelopen weekend vond de PAX West plaats en dit evenement wist ons al van heel wat toffe nieuwtjes te voorzien. Nu hebben we ook wat tofs voor de fans van Telltale’s The Walking Dead. De tweede episode van het laatste seizoen komt eraan en op het event toonde de ontwikkelaar ons een sneak peek.

Vorige maand konden we genieten van de eerste episode van The Walking Dead: The Final Season. Daarin nemen we opnieuw de rol aan van Clementine en is het de bedoeling om samen met de veel jongere AJ in leven te blijven. In een wereld waarin zombies op elke straathoek zitten, is dat geen gemakkelijke opgave. De eerste episode wist de speler dan ook voor de nodige keuzes te stellen. De tweede episode met de naam ‘Suffer the Children’ zit echter al in de pijplijn en Telltale liet ons in een sneak peek zien wat we daarvan kunnen verwachten.

Meestal is een sneak peek een korte blik op iets, maar dat doet Telltale toch net eventjes anders. In maar liefst drie minuten zien we een conversatie tussen een net wakker geschrokken Clementine en AJ die over haar aan het waken is. Het weet meteen weer de stemming te pakken die de ontwikkelaar met de franchise heeft weten neer te zetten. Zelf kunnen we op 25 september met Suffer the Children aan de slag.