SMITE voor PlayStation 4 uit bèta op 31 mei

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
SMITE voor PlayStation 4 uit bèta op 31 mei

SMITE zal op 31 mei de bèta-periode voor de PlayStation 4 verlaten en verschijnen als officiële release. Dit heeft ontwikkelaar Hi-Rez Studios bekendgemaakt.

De PlayStation 4-versie van de MOBA verscheen eerder dit jaar als closed alpha, waarvoor je destijds sleutels kon krijgen bij Pixel Vault. Daarna ging de game over in een open bèta, maar op 31 mei zal de game als volwaardige titel te downloaden zijn via de PlayStation Store.

Veel zal er voor spelers niet veranderen met de release van de volledige versie van de game. Er zijn wel verschillende grote significante toevoegingen gedaan aan de game gedurende de alfa en bèta-fase van de game. Zo is de framerate omhoog geschroefd naar 60 frames per seconde, zijn er verschillende extra karakters verschenen en is er ondersteuning gekomen voor Trophies.

Net als toen de Xbox One-versie van de game uit de bèta-fase ging, zal ook bij de PlayStation 4-versie de Founder’s Pack binnenkort niet meer te koop zijn. Dit pakket geeft spelers toegang tot alle huidige en toekomstige karakters, maar ook extra skins en in-game valuta. Deze zal vervangen worden door de Ultimate God Pack, die nog steeds toegang geeft tot alle karakters, maar andere bonussen niet zal bevatten. Wanneer de Founder’s Pack uit de PlayStation Store zal gaan is nog niet bekend.